ELEKTRONIKSKROT

Vi køber alle typer af elektronikskrot til vores højeste dagspris!
Her får du et overblik over et udpluk af nogle af de forskellige typer af elektronikskrot vi køber.

PC tårne (komplette)

PC tårne

Laptops u/batteri

Laptops uden batteri

IT - teleudstyr

IT teleudstyr

Husholdnings-elektronik

Husholdningselektronik

Routere/
modems

Routere og modems

Telecom High-grade

Telecom high grade

Medium-grade print

Medium-grade print

Low-grade print

Low-grade print

RAM-kort (Guldkant)

RAM kort med guldkant

RAM-kort (Sølvkant)

RAM kort med sølvkant

CPU (Keramiske)

Keramisk CPU

CPU (Plast u/køler)

CPU uden køler

CPU (Plast m/køler)

CPU med køler

Elektronikskrot

Vi genanvender dit elektronikskrot på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

Teknologi og elektroniske apparater spiller en stadig stigende rolle i vores liv. Derfor bliver der i dag produceret mere elektronik end tidligere. Samtidig er udskiftningen af elektronik i privaten og på arbejdspladserne langt større i dag, end for bare få år siden. Denne udvikling er i kraftig vækst, hvilket helt naturligt stiller større krav til hvordan vi behandler og genanvender elektronikskrot. Uden korrekt indsamling og genanvendelse, kan det meget få store miljømæssige konsekvenser. Derfor er det naturligvis vigtigt, at alt elektronikskrot bliver håndteret korrekt og genanvendt på den bedst mulige måde.

Her ved Skrot.dk er vi eksperter i håndtering og genanvendelse af elektronik. Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson, kan du sælge dit elektronikaffald til os og tjene gode penge.

Kontakt os med det samme og hør hvor meget vi kan betale for dit elektroniske skrot.


Genanvendelse af elektronikskrot

Vi håndterer alt elektronisk skrot med miljø og bæredygtighed for øje. Det er vores klare mål at få genbrugt mest muligt af hver eneste elektroniske enhed, som vi modtager.

Vores personale er uddannet i korrekt håndtering af alle typer af elektronisk skrot. Det virker måske som en relativt simpel opgave, men det er mere kompleks end som så. Der er stor variation i hvordan man håndterer affaldet, da det indeholder mange forskellige stoffer og råvarer. Det er en kompleks håndtering, som kræver de rette kompetencer.


Sælg dine gamle elektroniske apparater

Få penge for dit gamle elektronikskrot og gør samtidig en forskel for miljøet. Vi tager imod alle typer af elektronisk skrot. Hvis du er i tvivl om bestemte elektroniske apparater, kan du kontakte os helt uforpligtende.

Du kan opnå en meget høj pris for dine gamle elektroniske apparater. Nogle elektroniske apparater indeholder nemlig meget dyrebare råvarer som fx guld, sølv og palladium. Derfor kan du forvente at få en meget høj pris for dit gamle elektroniske skrot.

Her ved skrot.dk garanterer vi altid vores højeste markedspris for dit elektronikaffald.

Hvis du er privatperson, kan du komme og aflevere dit elektronikskrot på vores plads i Brande. Hvis du er erhvervsdrivende, kan vi tilbyde afhentning på din adresse eller udlejning af tråd bure, som kan afhentes efter dine ønsker.

Hvis du vil høre mere eller har spørgsmål, er du meget velkommen til give os et kald. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak med dig.

Er dit elektronik ikke på listen?

Vi køber mange forskellige former for elektronikskrot, og findes netop dit elektronik ikke på listen, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder.

Priser på elektronikskrot

På Skrot.dk er du sikret vores højeste dagspris på elektronikskrot.
Alle skrotpriser på elektronik er baseret på de aktuelle noteringer fra London Metal Exchange.