Den Grønne Skrothandler

Her på siden finder du de seneste artikler vedr. skrot.dk samt selve skrotbranchen. Tag et kig på artiklerne nedenfor, som indeholder en masse viden, tips, råd og vejledning.


Skrot priser

Skrot priser

På Skrot.dk får du de bedste priser for dit skrot. Skrot.dk er en national skrothandler, som køber og afhenter skrot i hele Danmark.

Metalskrot

Metalskrot

Ved Skrot.dk tager vi imod stort set alle typer metalskrot, både fra privat og erhverv. Kontakt os idag og få de bedste priser på dit metalskrot.

Jernskrot

Jern

Vidste du at dit gamle jern er penge værd? Uanset om du er privat eller en virksomhed, så kan du sælge dit jern til os ved Skrot.dk.

Jernpriser

Jernpriser

Vi har måske Danmarks bedste jernpriser. Hvis du vil have den højeste pris for dit jern, så skal du sælge dit jernskrot til os. Vi giver dig nemlig altid den højeste dagspris for dit jern – Så du altid er sikret en god handel med fin fortjeneste.

Elektronikskrot

Elektronikskrot

Elektronik fylder en større del af vores hverdag og vores liv generelt. Uanset hvad vi laver og hvor vi begiver os hen, så er vi omgivet af elektroniske apparater.

Miljøvenlig skrothandler

Miljøvenlig skrothandler

Vores vigtigste mål som grøn skrothandler er at gøre en forskel for miljøet, ved at håndtere skrottet på den mest miljørigtige måde. Det synes vi er den bedste og mest optimale måde at behandle skrot på.

Professionel produkthandler

Professionel produkthandler

Skrot.dk er en professionel produkthandler, som afhenter jern og metalskrot over hele Danmark. Skrot.dk er din samarbejdspartner, når det handler om skrot og genanvending.

Skrot Århus

Skrot Aarhus

Hvis du er bosiddende i eller tæt på Århus og gerne vil af med dit skrot, så kan du kontakte os. Vi kommer gerne forbi dig i Århus og afhenter dit skrot. Hvis du sælger dit skrot til os, så får du altid den højeste dagspris.

Skrot.dk blog

Skrot

Skrot er et vidt begreb. For selvom det i princippet er skrald og rester fra produktion eller byggeri, kan langt det meste skrot genanvendes og forblive i industrien i lang tid.

Skrotpriser på Skrot.dk

Skrotpriser

Er du i tvivl om hvor meget du kan få for dit skrot? Hvis du vil have de bedste skrotpriser, så skal du sælge dit skrot til os. Når du handler med Skrot.dk, er du nemlig altid garanteret den højeste dagspris for dit skrot.

Skrotpriser på Skrot.dk

Skrothandler

Skrot.dk er Danmarks grønne skrothandler, som altid giver den bedste skrotpræmie. Når du sælger dit skrot til os, er du nemlig altid sikret den højeste dagspris for dit skrot..