Den Grønne Skrothandler

Her på siden finder du de seneste artikler vedr. skrot.dk samt selve skrotbranchen. Tag et kig på artiklerne nedenfor, som indeholder en masse viden, tips, råd og vejledning.


Genbrug er guld

Genbrug er guld

Genvindingsindustrien beskæftiger mange mennesker og mange virksomheder. Skrot er penge værd!

Få en fast aftale

Få en fast aftale

Lav en fast skrotaftale med os. Vi laver gerne skræddersyede aftaler og stiller også gerne en container til din rådighed.

Skrot.dk - En traditionsrig virksomhed

Skrot.dk - En traditionsrig virksomhed

Skrot.dk udspringer af Brande Metalkøb, som er en traditionsrig skrothandler fra Brande/Midtjylland. Du får vores bedste priser på skrot.

Skrot priser

Skrot priser

På Skrot.dk får du vores bedste priser for dit skrot. Skrot.dk er en national skrothandler, som køber og afhenter skrot i hele Danmark.

Metalskrot

Metalskrot

Ved Skrot.dk tager vi imod stort set alle typer metalskrot, både fra privat og erhverv. Kontakt os i dag og få vores bedste priser på dit metalskrot.

Jernskrot

Jern

Vidste du at dit gamle jern er penge værd? Uanset om du er privat eller en virksomhed, så kan du sælge dit jern til os ved Skrot.dk.

Jernpriser

Jernpriser

Vi har måske Danmarks bedste jernpriser. Hvis du vil have den højeste pris for dit jern, så skal du sælge dit jernskrot til os. Vi giver dig nemlig altid den højeste dagspris for dit jern – Så du altid er sikret en god handel med fin fortjeneste.

Elektronikskrot

Elektronikskrot

Elektronik fylder en større del af vores hverdag og vores liv generelt. Uanset hvad vi laver og hvor vi begiver os hen, så er vi omgivet af elektroniske apparater.

Miljøvenlig skrothandler

Miljøvenlig skrothandler

Vores vigtigste mål som grøn skrothandler er at gøre en forskel for miljøet, ved at håndtere skrottet på den mest miljørigtige måde. Det synes vi er den bedste og mest optimale måde at behandle skrot på.

Professionel produkthandler

Professionel produkthandler

Skrot.dk er en professionel produkthandler, som afhenter jern og metalskrot over hele Danmark. Skrot.dk er din samarbejdspartner, når det handler om skrot og genanvending.

Skrot Århus

Skrot Aarhus

Hvis du er bosiddende i eller tæt på Århus og gerne vil af med dit skrot, så kan du kontakte os. Vi kommer gerne forbi dig i Århus og afhenter dit skrot. Hvis du sælger dit skrot til os, så får du altid den højeste dagspris.

Skrot.dk blog

Skrot

Skrot er et vidt begreb. For selvom det i princippet er skrald og rester fra produktion eller byggeri, kan langt det meste skrot genanvendes og forblive i industrien i lang tid.

Skrotpriser på Skrot.dk

Skrotpriser

Er du i tvivl om hvor meget du kan få for dit skrot? Hvis du vil have de bedste skrotpriser, så skal du sælge dit skrot til os. Når du handler med Skrot.dk, er du nemlig altid garanteret den højeste dagspris for dit skrot.

Skrotpriser på Skrot.dk

Skrothandler

Skrot.dk er Danmarks grønne skrothandler, som altid giver den bedste skrotpræmie. Når du sælger dit skrot til os, er du nemlig altid sikret den højeste dagspris for dit skrot..

Nyt fra skrotbranchen

Her på vores blog kan du læse alt om skrot og selve skrotbranchen.

Vi har en finger på pulsen og holder dig opdateret med vigtige nyheder og relevante emner. Du kan f.eks. læse artikler om genanvendelse, miljørigtig håndtering af skrot, teknologiens påvirkning af branchen, udviklingen af priser på jern og metal samt branchens generelle udvikling. Kort sagt, så handler alt det hele om skrot.

Du kan også følge vores blog, hvis du søger viden, tips eller gode råd om skrot- og produktbranchen.

Vi har et stort fokus på genanvendelse og miljø, hvilket fylder en stor del af vores hverdag og dermed også vores blog. Det er vigtigt for os, at gøre en forskel for miljøet og håndtere vores skrot på den mest miljørigtige måde. Vi kalder os ’Den grønne skrothandler’, da vores fokus på miljø er en af grundstenene i vores virksomhed.
Hvordan vi gør i praksis og hvad der driver os, vil vi forsøge at belyse i de indlæg og artikler, som bliver offentliggjort her på siden.

Skrotbranchen er i rivende udvikling

Vi lever i en teknologisk tidsalder, hvor efterspørgslen efter produkter er større end nogensinde. Verden oplever den største forbrugsfest nogensinde, hvilket naturligvis presser vores ressourcer til det yderste.

Skrotbranchen spiller derfor en langt store rolle i klima- og miljødebatten, end de fleste er bevidste om. Hvis skrotbranchen ikke skifter til et grønt fokus i en meget nær fremtid, kan det få alvorlige konsekvenser for den verden vi lever i.

Vi opfordrer dig som både privatperson og fagmand til, at stille krav til skrotbranchen og samtidig stille krav til de produkter du erhverver og forbruger. Kun med skærpede krav og fokus på miljø og genanvendelse, kan vi bremse udviklingen.

Elektroniske produkter spiller en rolle

Elektroniske produkter bliver produceret med kort holdbarhed og moden skifter konstant. Man skal altid have den nyeste teknologi, som fx den nyeste iPhone eller det nyeste TV. Vi fokuserer mere på fornyelse end vi gør på holdbarhed, vedligeholdelse og reparation. Derfor ender en langt større mængde produkter og ressourcer på skrotpladsen. Hvis vi ikke håndterer disse produkter med miljøet for øje, får det med garanti konsekvenser.

Stiller du som forbruger krav til de produkter du køber? Stiller du krav til hvordan din gamle elektronik bliver genanvendt? Vi opfordrer jer alle til at stille krav.
Stil krav til producenterne af de produkter du køber, men glem ikke at stille krav til os.
Hvis vi ikke håndterer og genanvender dine gamle produkter på den rigtige måde, så starter den negative spiral forfra.
Det hele starter med dig og de valg som du træffer.
Vi har truffet vores valg og netop derfor kalder vi os ’Den grønne skrothandler’ med god samvittighed.