Miljøvenlig skrothandler

Vores vigtigste mål som grøn skrothandler er at gøre en forskel for miljøet, ved at håndtere skrottet på den mest miljørigtige måde.
Det synes vi er den bedste og mest optimale måde at behandle skrot på. Af den grund har vi specifikke retningslinjer, både for håndtering af skrot og til kvaliteten af det skrot vi køber.

Vi tager ikke imod skrot der indeholder gift, benzin, opløsningsmidler, asbest og olieprodukter, og for at sikre det, skal alle beholdere være åbne, så vi kan kvalitetssikre indholdet. Læs mere om vores miljøretningslinjer her.

Dit skrot kan være guld værd

Har din virksomhed minimum 1000 kg metal- eller jernskrot, kommer vi gerne og henter det, eller du kan selv aflevere det på vores plads i Brande.

Skrot.dk køber alle typer af jern og metalskrot som er på denne liste, men det er også muligt at kontakte os vedrørende andre typer skrot, da vi køber meget forskelligt metalskrot ind.
Ved opkøb og genbrug af jern og metal, kan dit skrot blive en del af en cirkulær økonomi og en mere bæredygtig verden.

Skrotpræmie til højeste dagspris

Vores skrotpriser er altid til højeste dagspris, hvilket betyder at vi følger de aktuelle priser fra London Metal Exchange.
Derfor kan metalprisen ændre sig fra dag til dag, men hos Skrot.dk er vores kunder sikret den højeste pris på gældende tidspunkt. Yderligere er det muligt at få kontant afregning på op til 7.999.- for dit skrot. Ved højere beløb overfører vi med en bankoverførsel.

Faktisk bliver mange overraskede over at deres skrot er noget værd, da det ofte er skrot, rester og overskydende materiale, som virksomheden bare skal af med. Som en ekstra bonus udover den ekstra indtjening, er det også godt for miljøet at genanvende jern- og metalskrot, der kan smeltes og bruges igen og igen.

Genanvendelse af metalskrot

Metal er meget velegnet til genanvendelse, og kan i princippet genbruges mange gange. Det indsamlede skrot sorteres og vurderes, inden det bearbejdes til at opfylde industriens kvalitetskrav. Dette gøres på den mest skånsomme måde, for at belaste miljøet mindst muligt.

For eksempel er aluminium ekstra godt at genanvende, da det er meget energikrævende at producere fra ny og skaber meget affald i processen. Aluminium er nemt at genanvende ved omsmeltning, og kan faktisk genanvendes med et meget lille materialetab. Skaber din virksomhed meget jern- eller metalskrot, kan det både være en ekstra indtjening, samt et plus på miljøkontoen at sælge det til en grøn skrothandler som Skrot.dk.      

 

Skrot

Skrot er et vidt begreb. For selvom det i princippet er skrald og rester fra produktion eller byggeri, kan langt det meste skrot genanvendes og forblive i industrien i lang tid.

Genbrug af skrot er en del af en større cirkulær økonomi, hvor der kigges på jordens ressourcer og hvor meget energi der skal bruges på at fremstille materialet fra ny. Derfor er det meget bedre for miljøet at materialerne omsmeltes og genanvendes, lige så længe som det kan. Mange materialer har faktisk en lang levetid, og meget lidt spild i genanvendelsesprocessen. Det er for eksempel aluminium, der kan genanvendes igen og igen og med et meget lille tab af materiale.

Den grønne skrothandler

Vi har speciale i genanvendelse af jern- og metalskrot på den mest miljøvenlige måde. Derfor håndterer vi, uanset hvilken slags skrot der er tale om, at skrottet bliver behandlet bedst for miljøet.
Det er derfor vi kalder os for den grønne skrothandler - fordi vi er en grøn skrothandel. Læs mere om mulighederne for at komme af med dit skrot hos os.

Vi stiller krav til det skrot vi tager imod, da det ikke skal have været i kontakt med giftige materialer og skal leveres i åbne containere og beholdere, så vi kan tjekke og vurdere indholdet.
Disse sikkerhedsforanstaltninger er for miljøets skyld, og vi ser intet problem i at kombinere en god og fair handel med korrekt håndtering af skrottet i forhold til miljøet.
Da bæredygtighed ligger os meget på sinde, er det vigtigt at det fortsætter hele vejen igennem vores processer og arbejdsgange.

Skrotpræmie

Skrotpræmien og de forskellige skrotpriser varierer efter den aktuelle kurs, og Skrot.dk tilbyder derfor alle kunder en garanti på at få udbetalt den højeste dagspris. Det vil sige at markedet, samt udbud og efterspørgsel har indflydelse på hvor meget jern- og metalskrot er værd.
Skrot.dk udregner kursen efter de officielle tal fra London Metal Exchange, og skrotprisen kan derfor variere meget fra dag til dag.
Du kan endda få din skrotpræmie udbetalt kontant, helt op til 7.999 kr.

Gratis afhentning af jern og metalskrot

Uanset hvilket jern- eller metalskrot du har liggende, køber Skrot.dk det.

Se et lille udpluk af de mange typer jern og metalskrot der købes her, og har du noget skrot, der ikke er på listen, kan du kontakte os og vi finder ud af om det kan lade sig gøre.
Det vigtigste er at undersøge om dit skrot kan genanvendes, da det er det bedste valg for miljøet. Hvis der ovenikøbet er en økonomisk fortjeneste at hente i dit skrot, er det kun en bonus for dig eller din virksomhed.

Afhentning af skrot i hele landet

Skrot.dk afhenter skrot i hele landet, og så er det lige meget om du er privatperson, eller en virksomhed.
Så længe du har over 1000 kg skrot, kan du bestille en gratis afhentning af dit skrot.
Vi stiller også gerne en container til rådighed, så du selv kan vælge hvornår vi skal komme forbi og afhente dit skrot.

Uanset hvor du hører hjemme, så kommer vi og henter dit skrot.