Skrothandler

Din skrothandler

Skrot.dk er Danmarks grønne skrothandler, som altid giver den bedste skrotpræmie. Når du sælger dit skrot til os, er du nemlig altid sikret den højeste dagspris for dit skrot.

Vi vil være Danmarks førende skrothandler, som udover den bedste skrotpris også tilbyder vores kunder en god, personlige og ikke mindst fleksibel service. Uanset om du er en virksomhed eller en privatperson, så vil vi være din foretrukne skrothandler.

Som kunde ved os er du altid mere end velkommen til at ringe for både råd, vejledning og eventuelle spørgsmål du må have om skrot, affald, skrotpriser og løsningsforslag til afskaffelse og salg af dit skrot.

Skrot.dk er enkelt skrothandel med høje priser til alle kunder.

Skrothandler med de bedste skrotpriser

Dit gamle skrot kan være penge værd. Når du sælger dit skrot, kan det være en rigtig god ide at undersøge hvilken skrothandler, som ønsker at betale mest. Der kan nemlig være stor forskel på hvor meget den enkelte skrothandler vil betale.

Her ved Skrot.dker det vores mål at give dig den bedste service og den bedste skrotpris.Du er altid garanteret den højeste dagspris, når du sælger dit skrot til os. Vi vil være den skrothandler med de højeste skrotpræmier i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Kort sagt vil vi være den skrothandler, som har de bedste og højeste skrotpriser.

Skrothandler med afhentning i hele Danmark

Skrot.dk er en national skrothandler, som lynhurtigt kan afhente skrot i hele Danmark. Uanset hvor du hører hjemme, så kan vi tilbyde at afhente dit skrot på din adresse.

Hvis du ligger inde med jernskrot, metalskrot, elektronikskrot eller noget helt tredje, så kontakt os allerede i dag. Vi kan fortælle dig hvor meget vi vil betale for dit skrot og vi kan komme forbi og hente det på din adresse. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du vil tage en helt uforpligtende med os.

Hvis din virksomhed løbende skal afskaffe eller sælge skrot, kan vi også tilbyde en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum kan afhente jeres skrot. Dermed er i en sikret en ryddelig arbejdsplads og enekstra fast indkomst.

Hvis du har lyst til at tage en snak med os, kan du kontakte os

HER.