Skrot

Skrot er et vidt begreb. For selvom det i princippet er skrald og rester fra produktion eller byggeri, kan langt det meste skrot genanvendes og forblive i industrien i lang tid.

Genbrug af skrot er en del af en større cirkulær økonomi, hvor der kigges på jordens ressourcer og hvor meget energi der skal bruges på at fremstille materialet fra ny. Derfor er det meget bedre for miljøet at materialerne omsmeltes og genanvendes, lige så længe som det kan. Mange materialer har faktisk en lang levetid, og meget lidt spild i genanvendelsesprocessen. Det er for eksempel aluminium, der kan genanvendes igen og igen og med et meget lille tab af materiale.

Den grønne skrothandler

Den grønne skrothandler

Skrot er et vidt begreb. For selvom det i princippet er skrald og rester fra produktion eller byggeri, kan langt det meste skrot genanvendes og forblive i industrien i lang tid. Vi har speciale i genanvendelse af jern- og metalskrot på den mest miljøvenlige måde. Derfor håndterer vi, uanset hvilken slags skrot der er tale om, at skrottet bliver behandlet bedst for miljøet.
Det er derfor vi kalder os for den grønne skrothandler - fordi vi er en grøn skrothandel. Læs mere om mulighederne for at komme af med dit skrot hos os.

Vi stiller krav til det skrot vi tager imod, da det ikke skal have været i kontakt med giftige materialer og skal leveres i åbne containere og beholdere, så vi kan tjekke og vurdere indholdet.
Disse sikkerhedsforanstaltninger er for miljøets skyld, og vi ser intet problem i at kombinere en god og fair handel med korrekt håndtering af skrottet i forhold til miljøet.
Da bæredygtighed ligger os meget på sinde, er det vigtigt at det fortsætter hele vejen igennem vores processer og arbejdsgange.

Skrotpræmie

Skrotpræmien og de forskellige skrotpriser varierer efter den aktuelle kurs, og Skrot.dk tilbyder derfor alle kunder en garanti på at få udbetalt den højeste dagspris. Det vil sige at markedet, samt udbud og efterspørgsel har indflydelse på hvor meget jern- og metalskrot er værd.
Skrot.dk udregner kursen efter de officielle tal fra London Metal Exchange, og skrotprisen kan derfor variere meget fra dag til dag.
Du kan endda få din skrotpræmie udbetalt kontant, helt op til 7.999 kr.

Gratis afhentning af jern og metalskrot

Uanset hvilket jern- eller metalskrot du har liggende, køber Skrot.dk det.

Se et lille udpluk af de mange typer jern og metalskrot der købes her, og har du noget skrot, der ikke er på listen, kan du kontakte os og vi finder ud af om det kan lade sig gøre.
Det vigtigste er at undersøge om dit skrot kan genanvendes, da det er det bedste valg for miljøet. Hvis der ovenikøbet er en økonomisk fortjeneste at hente i dit skrot, er det kun en bonus for dig eller din virksomhed.

Afhentning af skrot i hele landet

Skrot.dk afhenter skrot i hele landet, og så er det lige meget om du er privatperson, eller en virksomhed.
Så længe du har over 1000 kg skrot, kan du bestille en gratis afhentning af dit skrot.
Vi stiller også gerne en container til rådighed, så du selv kan vælge hvornår vi skal komme forbi og afhente dit skrot.

Uanset hvor du hører hjemme, så kommer vi og henter dit skrot.