Skrot.dk - En traditionsrig virksomhed

Skrot.dk - En traditionsrig virksomhed

Skrot siden 1992

Skrot.dk/Brande Metalkøb har siden 1992 taget imod kunder og hjulpet med håndtering af jern og metalskrot.

Henning Weismann startede i 1992 Brande Metalkøb, og i 2015 overtog Kenneth Weismann virksomheden. Siden overdragelsen har der været stor fokus på at skabe en mere miljøvenlig og moderne virksomheden, og målet er allerede nu indenfor rækkevidde. Vi tager imod over 30 forskellige typer jern og metalskrot og nu også over 10 forskellige typer elektronikskrot. Vi sikre dig den bedste dagspris, fordi vi dagligt opdatere vores priser fra London Metal Exchange.

Elektronikskrot udvikler sig meget disse år og derfor har vi også ved Brande Metalkøb udvidet kraftigt i de typer vi modtager de sidste par år. Den stadig stigning af produktionen af elektronik skrot, gør at efterspørgslen også bliver større og derfor kan der være stor værdi i dit skrot, idet flere ting indholder guld, sølv og palladium og derfor kan du i flere tilfælde få en rigtig høj pris for skrot. - Læs mere her

På den 25.000 kvadratmeter store skrot plads, er der altid fokus på kundernes individuelle behov og ønsker. Derfor prøver vi altid vores bedste, for at finde den løsningen der passer dig.

Miljøet i fokus

Siden overdragelsen af virksomheden, har der været stor fokus på miljøet og for at skabe de bedste processer for håndteringen af alle typer skrot, og på den mest miljøvenlige måde. Vi oplærer og vejleder alle ansatte i denne håndtering, så vi på den måde, sikre os den bedst mulige kvalitet. For skrot.dk er det meget vigtigt, at vi tager del i det sociale ansvar og derfor fylder krav og processer omkring miljøet meget ved os.

Vi henter dit jern og metalskrot

Vi afhenter jern og metalskrot i store dele af landet, og skræddersyger gerne en containerløsning til dig.

Vi følger dagskurserne på de enkelte produkter og er derfor konkurrence dygtig på priserne. Så kontakt os, for at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed, i forhold til afhentning af jern og metalskrot.

Du kan kontakte os på enten 30 80 76 76, eller sende en mail på: info@skrot.dk.