Miljøvenlig skrothandler

Vores vigtigste mål som grøn skrothandler er at gøre en forskel for miljøet, ved at håndtere skrottet på den mest miljørigtige måde.
Det synes vi er den bedste og mest optimale måde at behandle skrot på. Af den grund har vi specifikke retningslinjer, både for håndtering af skrot og til kvaliteten af det skrot vi køber.

Vi tager ikke imod skrot der indeholder gift, benzin, opløsningsmidler, asbest og olieprodukter, og for at sikre det, skal alle beholdere være åbne, så vi kan kvalitetssikre indholdet. Læs mere om vores miljøretningslinjer her.

Dit skrot kan være guld værd

Har din virksomhed minimum 1000 kg metal- eller jernskrot, kommer vi gerne og henter det, eller du kan selv aflevere det på vores plads i Brande.

Skrot.dk køber alle typer af jern og metalskrot som er på denne liste, men det er også muligt at kontakte os vedrørende andre typer skrot, da vi køber meget forskelligt metalskrot ind.
Ved opkøb og genbrug af jern og metal, kan dit skrot blive en del af en cirkulær økonomi og en mere bæredygtig verden.

Skrotpræmie til højeste dagspris

Vores skrotpriser er altid til højeste dagspris, hvilket betyder at vi følger de aktuelle priser fra London Metal Exchange.
Derfor kan metalprisen ændre sig fra dag til dag, men hos Skrot.dk er vores kunder sikret den højeste pris på gældende tidspunkt. Yderligere er det muligt at få kontant afregning på op til 7.999.- for dit skrot. Ved højere beløb overfører vi med en bankoverførsel.

Faktisk bliver mange overraskede over at deres skrot er noget værd, da det ofte er skrot, rester og overskydende materiale, som virksomheden bare skal af med. Som en ekstra bonus udover den ekstra indtjening, er det også godt for miljøet at genanvende jern- og metalskrot, der kan smeltes og bruges igen og igen.

Genanvendelse af metalskrot

Metal er meget velegnet til genanvendelse, og kan i princippet genbruges mange gange. Det indsamlede skrot sorteres og vurderes, inden det bearbejdes til at opfylde industriens kvalitetskrav. Dette gøres på den mest skånsomme måde, for at belaste miljøet mindst muligt.

For eksempel er aluminium ekstra godt at genanvende, da det er meget energikrævende at producere fra ny og skaber meget affald i processen. Aluminium er nemt at genanvende ved omsmeltning, og kan faktisk genanvendes med et meget lille materialetab. Skaber din virksomhed meget jern- eller metalskrot, kan det både være en ekstra indtjening, samt et plus på miljøkontoen at sælge det til en grøn skrothandler som Skrot.dk.