Metalskrot

Metalskrot

Bedste priser på metalskrot

Metalskrot er yderst velegnet til genvinding og det kan man faktisk gøre et utal af gange. Vi tager fx imod disse typer metalskrot.

Ved Skrot.dk tager vi imod stort set alle typer metalskrot, både fra privat og erhverv. Skrot.dk blev oprettet i 2018, men er en del af Brande Metalkøb, som har eksisteret siden 1992 og har dermed over 27 års erfaring i jern og metalskrot branchen og målet er at bliver en af branchens fortrukne og førende skrothandler. Så mangler du en seriøs partner, som tænker på miljøet, kan afhente dit skrot fra hvor du ønsker det og kan tage imod stort set alle type metal, så er skrot.dk din samarbejdspartner.

Priser metalskrot

Hos skrot.dk er du sikret den bedst mulige betaling af metalskrot. Vi køber mange forskellige former for skrot og findes dit ikke på vores liste, så kontakt os for at høre om dine muligheder og priser på metalskrot. Vi garanterer nemlig vores højeste dagsværdi på dit jern og metalskrot, da vi følger priserne fra London Metal Exchange.

Jern og metalskrot

Når vi modtager metal- og jernskrot, bliver det altid sorteret forskellige bunker med metalaffald. Her er alle typer metaller som jern og kobber, hvilket er nogle af de mest populære slags af jern og metalskrot, vi forhandler. Vi har vores egne lastbiler, som bl.a. denne Volvo, med kran og hænger, som vises på billedet. Kan vores egne lastbiler ikke klare opgaven, så har vi et bredt netværk af vognmænd og samarbejdspartnere, så vi altid kan løse alle typer transportopgaver. Det kan være alt fra almindelig containertømning til afhentning af metalskrot med kranbil eller specialtransport af større emner med blokvogn.

Vi henter gerne skrot ved virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og privat med større mængde, så har du en stor mængde jern og metalskrot, som du vil aflevere eller ønsker du afhentning af metalskrot, så kontakt os for et tilbud, vi er altid klar.

Kontakt os her